Logo van Terug naar de Bossen. Een schild met Robin Hood erop, met daarachter twee diagonale pijlen die naar boven wijzen.

Strijd mee

Deel je onze passie in de strijd om Nederland toegankelijker te maken? Ga dan eens met ons mee naar de Tweede Kamer, help ons met het schrijven en verspreiden van artikelen, of start een nieuw project onder de TndB vlag. Een Kameraad worden is maar een mailtje verwijderd!

Draag mee

Naast dat er altijd strijders nodig zullen zijn om een beter Nederland te maken, hebben we ook mensen nodig die meedragen in de kosten die actievoeren met zich meebrengt. Met deze opbrengsten kunnen wij onze berichtgeving nog beter maken (bijvoorbeeld door een nieuwe website te maken), kunnen wij meer promotiemateriaal drukken en daardoor een grotere stem hebben in politiek Den Haag.


Steun ons Eenmalige Donatie

Help ons met het voortzetten van onze missie door een zelf-bepaald bedrag te schenken aan Terug naar de Bossen.

  • Ontvang een plekje op onze online muur van donateurs (indien gewenst)
Doneer eenmalig

Word Makker €10 per jaar

Word een Makker van TndB en steun ons langdurig.

  • Ontvang een plekje op onze online muur van donateurs (indien gewenst)
  • Ontvang als Makker nagenoeg gratis juridische ondersteuning via Belangenbehartiger.nl
Word Makker

Word Grootmakker €25 per jaar

Word een Grootmakker van TndB en steun ons langdurig.

  • Ontvang een plekje op onze online muur van donateurs (indien gewenst)
  • Ontvang als Makker nagenoeg gratis juridische ondersteuning via Belangenbehartiger.nl
  • Ontvang TndB merchandise wanneer wij die voor onszelf bestellen
Word Grootmakker

Wil je ons op andere wijze financieel steunen? Neem dan contact met ons op.

Veelgevraagd
Ik wilde mij inschrijven, maar de knoppen werken niet?!

Dat klopt. Momenteel zijn wij nog bezig om het betaalsysteem op te zetten. In de tussentijd kun je ons via mail bereiken.

Wanneer kan Belangenbehartiger.nl bijstaan?

Belangenbehartiger.nl geeft juridische ondersteuning als u problemen heeft bij de indicatie voor zorg vanuit de Wmo, Wlz of Jeugdwet. Als er voldoende mogelijkheden zijn om een juridische procedure op te starten, gaat Belangenbehartiger.nl voor u aan de slag.

Wanneer kan Belangenbehartiger.nl bijstaan?

Als u als Makker gebruik wil maken van deze juridische ondersteuning, dan stuurt u een bericht naar ons met onderwerp: Juridische ondersteuning.

In uw email legt u uit waarom u bezwaar wil maken tegen het besluit van de gemeente, Ciz of Zorgverzekeraar/Zorgkantoor en – heel belangrijk – voor welke datum bezwaar/beroep moet worden aangetekend. Terug naar de bossen controleert uw lidmaatschap en stuurt uw email door naar Christiaan Dol van www.belangenbehartiger.nl. Christiaan Dol neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Welke kosten brengt Belangenbehartiger.nl in rekening?

Belangenbehartiger.nl brengt u alleen de daadwerkelijke kosten in rekening. Denk hierbij aan de kosten voor het aangetekend versturen van een bezwaarbrief, griffiekosten en reiskosten. Daarnaast krijgt Belangenbehartiger.nl van de gemeente een ‘proceskostenvergoeding’ als het bezwaar of beroep (deels) gegrond wordt verklaard. Bij bezwaar- en beroepsprocedures moet de gemeente de kosten van een procedure betalen. Van de proceskostenvergoeding gaat 25% naar Terug naar de Bossen.

Deze regeling geldt alleen voor Vrienden van Terug naar de Bossen, voor niet-vrienden gelden andere tarieven.

Christiaan Dol van Belangenbehartiger.nl

Christiaan Dol van Belangenbehartiger.nl