Accu vol geladen: op naar verkiezingen

Robin Hood heeft accu vol geladen

Onder Rutte 1 is de enorme bezuiniging ingezet door VVD, CDA en niet te vergeten met de gedoogsteun van de PVV. Onder Rutte 2 is het karwei afgemaakt. Nu staan de verkiezingen weer voor de deur. Wat ik nog steeds niet begrijp is dat onze achterban 13 % van de bevolking zo veronachtzaamd wordt in deze verkiezingsretoriek. Als de Fractievoorzitters het al over ons hebben, dan alleen over zorg. Ze zouden beter moeten weten. Mensen met een handicap of chronische ziekte hebben sinds de ratificering VN Verdrag burgerrechten en zijn niet meer alleen een object van zorg. Inkomen, wonen, mobiliteit, arbeid, cultuur en toegankelijkheid, daar zou het over moeten gaan. Zorgdebatten, ja die zijn er wel, maar is is meer!

Coalitie voor Inclusie

Gelukkig heeft de Coalitie voor Inclusie ook een debat georganiseerd op 16 februari Aanmelden en programma (gratis). Hier kunnen de verschillende vertegenwoordigers van CDA Mona Keyzer, Henk van Gerven SP,  SGP,  Groen Links vertellen waarom we op hun zouden moeten stemmen. Dit onder leiding van oud Kamerlid PvdA Jose Smits die ik ken als een waar voorvechter voor gelijke kansen. Waar de andere partijen zijn??

 

Misschien wachten ze op ons in Den Haag net als in 2011

 

 

 

Op 19 september 2011 ging ik samen met onze leden van de Actiegroep “Terug naar de Bossen” naar Den Haag om te protesteren tegen de enorme bezuiniging op mensen met een handicap en chronische ziekte. Ga mijn accu maar weer eens opladen en ga naar dit debat. Mocht het nodig zijn gaan we weer de straat op. Maar eerst maar eens luisteren naar onze Kamerleden, je moet ze wel een kans geven om de wereld beter te maken. Aan onze vrienden van Aparticipatie TV al het verzoek gedaan om dit debat te filmen. Broeder Tuck, Charlie Loos onze vertegenwoordiger in Den Haag en ik zullen er zijn.

Tot gauw

Robin Hood


Geen commentaar op "Accu vol geladen: op naar verkiezingen"


    Iets te zeggen?

    Een beetje HTML is ok