7 results for group: blokhoofd


Sandra Zwagerman

Weg belangenbehartiging en dat in een land waar nog teveel moet gebeuren om iedereen een volwaardige plek te kunnen bieden. Ik kan nog steeds niet naar de bakker om de hoek. Anno 2011. Dit kabinet geeft mij het gevoel dat ik niets meer in dit land te zoeken heb. Dat ik niks dan een kostenpost ben.

Lees meer


Jan van Slochteren

We hebben veel voor elkaar gekregen. We kunnen op vele terreinen volwaardig meedoen. Ik wil tot het laatst strijden deze verworven rechten te behouden.

Lees meer


Gerda Polman

Van gehospitaliseerd zijn werd ik actievoerder. Wat een heerlijk vrij gevoel viel mij ten deel. De regie nemen over je eigen leven.

Lees meer


Mandy Mienes

Hier telt eerst het geld, regels en dan pas komt de mens. Dit is waarom ik meedoe, iedereen is gelijk. Houd me uit de bossen.

Lees meer


Frans Huijsmans

Bezuinigen is de boodschap. We gaan terug naar af met zijn allen. Terug naar de jaren zeventig. Terug naar de tijd waarin ik in mijn jeugd werd opgevangen in de bossen door goedbedoelende religieuzen.

Lees meer


Theo Hendrikse

Ik voel mij verraden en bedreigd door de mensen die geacht worden een visie te hebben over de kosten in de gezondheidszorg, maar dat niet durven te hebben.

Lees meer


Jan Dick Bruijne

De huidige bezuinigingen zijn een totale ontkenning waar de laatste 30 jaar voor gestreden is door niet alleen de doelgroep en hun belangenbehartigers maar ook door een brede doorsnede van de Nederlandse samenleving.

Lees meer